Våra tjänster

Vi är en erfaret team av elinstallatörer med hög kompetens inom vårt fält. I regionen arbetar vi främst med laddstolpar i Stockholm och men det finns ingen elinstallation vårt team inte klarar av. För att säkra helhetslösningar i våra uppdrag har vi även nära samarbeten med hantverkare inom närliggande branscher som förstärker kompetensen i vårt arbete. Vi är belägna i Stockholm och utför arbeten i hem, bostäder, föreningar, arbetsplatser eller på företag över hela Stockholmsregionen.

Modern teknik och kunskap

För oss är det viktigt att vara uppdaterade med modern teknik och den senaste kunskapen i de arbeten och installationer vi utför. Detta för att vi ska kunna garantera kvalité för våra kunder i alla sammanhang. Det är också ett ansvar vi som elinstallatörer har för att säkerställa installation av laddstolpe Stockholm och väl utförda arbeten, både för vår personal, för kunderna och vår omvärld. Vi tar vår roll i samhället på största allvar.

Våra tjänster sätter kunden i fokus

Hos oss kommer du som kund att få stå i fokus när vi utför våra tjänster. Vi lägger stor vikt och värde vid kundrelationer och förtroende för att skapa långvariga samarbeten. Du ska vara trygg när du anlitar oss som samarbetspartner. Det är vårt absoluta mål att du som kund får dina behov tillgodosedda och att uppdraget utförs med hög kvalité till ett pris du kan betala. Kontaktar du oss kan du räkna med snabb och professionell hjälp och alltid ett trevligt bemötande. Välkomna att kontakta oss för rådgivning eller konkreta uppdrag!