Om oss

Vi är ett Stockholmsbaserat elinstallationsföretag som verkar och arbetar mot alla kunder. Vi utför elinstallationer som att anlägga laddstolpar i Stockholm. Kunskap, professionalitet och modern teknik representerar vårt sätt att arbeta och dessa är ingredienser du som kund kan räkna med när du anlitar oss som samarbetspartner. Vi erbjuder många olika tjänster inom installation och service av laddstolpe Stockholm och vänder oss till kunder i alla sammanhang, oavsett om det rör sig om privata eller offentliga aktörer, bostadsrättsföreningar eller företag.

Ständig utveckling

Ingen elinstallation inom laddstationer är den andra lik. Det finns många variationer i installationerna beroende på uppdraget och vem uppdragsgivaren är. Vi är redo för vilka uppdrag det än är, stora som små, offentliga som privata och renovering eller nybygge. Vår kompetens representeras av moderna metoder och vi arbetar ständigt med att finslipa vårt arbete och vår kompetens. Vi är i ständig utveckling och förbättring och siktar hela tiden på att öka vår konkurrenskraft. Därför lägger vi stor vikt vid kundrelationer och jobbar hårt på att utveckla ett förtroende som löper över tid.

God service till gott pris

Om du anlitar oss kan du räkna med god service till ett pris du kan betala. Många elproblem uppstår plötsligt och med dålig timing och inte sällan behöver problemen åtgärdas omedelbart. Vi har naturligtvis förståelse för detta och levererar därför snabb och professionell service så att du som kund inte till exempel behöver stå där i mörkret längre än nödvändigt. Vi strävar alltid efter god kommunikation med våra uppdragsgivare. Tveka inte att kontakta oss.