Vi är experter på laddstolpar

Vi är ett företag som specialiserar oss på just laddstolpar. Några av de tjänster vi erbjuder inkluderar de nedan.

services_icon1

Installation av laddstolpar

Ett av de områden som vi har vårt huvudfokus på är installationer av laddstolpar och laddboxar. Genom att ha tillgång till laddstationer blir det betydligt lättare och smidigare för er som kör en elbil att använda er av en sådan. Laddstolpar bidrar därför till att göra så att allt fler personer kan skaffa sig elbilar, något som i sin tur är mycket positivt för vår miljö.

services_icon1

Molntjänster

Vi samarbetar med flera av branschens ledande leverantörer av laddstolpar och erbjuder i många fall även molntjänster tillsammans med deras produkter. Dessa kan bland annat användas för övervakning, lastbalansering, statistik och för betalningslösningar. Ta kontakt med oss för mer information.

services_icon1.png

Underhåll

Vi hjälper er inte bara med installationen av era laddstolpar, utan likaså med underhållet. Är det något med stolparna som inte fungerar som det ska behöver ni därför bara höra av er till oss så kommer vi och ser till så att de fungerar som de ska igen så fort vi kan.

services_icon1

Konsultation

I samband med installationen kan vi självklart bistå med tips och råd kring allt som har med laddstationer att göra. Det är naturligt att det finns en hel del frågor när det är dags att ställa om till grön energi. Vi svarar gärna på dessa!